Om tjänsten
Tjänsten innebär att arbeta med redovisningsuppdrag för små och medelstora ägarledda företag, både aktiebolag samt enskilda näringsidkare. Du arbetar självständigt med löpande bokföring, skatteredovisning samt bokslut och deklarationer. Har du erfarenhet av löner är det meriterande, dock ej något krav.

Arbetsuppgifter
Arbetet utförs i huvudsak i våra lokaler, och även ibland ute hos kund, och man arbetar mot många företag samtidigt. Du kommer att ha eget ansvar för din planering av arbetet. Du jobbar i en bra arbetsmiljö tillsammans med trevliga och sympatiska kollegor.

Vem är du ?
Du är noggrann och har hög kvalitet i ditt arbete. Du är utåtriktad i arbetsrelaterade sammanhang och har lätt att kommunicera i tal och skrift. Du trivs med att ha eget ansvar för din planering. Troligen jobbar du redan i redovisningsbranschen eller med liknande arbetsuppgifter sedan några år tillbaka. Du har körkort och gärna tillgång till bil. Tjej eller kille, ung eller gammal spelar ingen roll, för oss är personkemin viktigare.

Vad erbjuder vi ?
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete, du kommer att ha kompetenta kollegor kring dig. Tjänsterna är heltid, vid andra önskemål, så kan vi ta en diskussion. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning samt även ett föräldravikariat. För vikariattjänsten finns goda förutsättningar till fortsatt anställning.

Förutsättningar
Omgående tillsättning med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi sitter i fina lokaler på Åsboholmsgatan 16 i Borås.

Intresserad ?
Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Ansökan och meritförteckning skickas till lars@forwardekonomi.se eller postas till Forward Ekonomi AB, Lars Ahlberg, Åsboholmsgatan 16, 504 51 BORÅS, ring eller maila Lars, 0736-14 13 13 eller Per, 0705-15 88 23, för frågor om tjänsterna.

© 2010 Forward Ekonomi AB
Blues and Backhand